Uit passie geboren…

Deze winkel is ontstaan door mijn interesse in ondernemerschap, passie voor retail, interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar alles dat met seksualiteit, seksuele voorkeur en spel te maken heeft.

Mijn oog viel op vibrators

Ik ben geboren in een retail nest. Mijn, inmiddels gepensioneerde, vader werkte in het management van grote Nederlandse warenhuizen en hypermarkten.

Die ouwe van mij liet mij van jongs af aan al anders naar winkels kijken. Klanten voelen, zei hij. En hij liet me zien waarom ze dingen voelen.. Het licht, de sfeer onder het personeel, de inrichting, assortiment. Hij vertelde me over service, over situaties. Anekdotes over klanten. Over gepassioneerde werknemers waarvoor hij door het vuur ging. En zij voor hem. Over dicht bij jezelf blijven..

Toen ik 23 jaar was stond ik bij de nieuwe Etos in het centrum van Den Bosch. Wat een tent! Het moderne licht (destijds;-). De bewegwijzering. Veel meer verschillende producten. En…. mijn oog viel op vibrators. Oh…de wereld is aan het veranderen, vibrators bij de Etos. Mooie gestileerde. Ik wil een speciaalzaak met open ramen en veel licht. Waar de vibrators gewoon worden verkocht omdat ze leuk, goed, mooi en lekker zijn. Verkopen aan “gewone :-P” vrouwen.

Dat moment herinner ik mij als het begin van mijn droom. En ik herinner mij ook dat de hoorntjes op m’n hoofd zeiden: Dat kun je beter thuis, bij pa en ma, niet in de groep gooien!!

Het leven liep verder… 15 jaar later. De lente van 2010 kwam in zicht. Een lieve vriend van 43 jaar werd door de hemel opgehaald. BAMMM, daar ging ie, binnen 9 maanden, van stevige stoere rugby vent… int kistje. En ik dacht f..k wat MOET ik nog voordat ik aan de beurt ben??

Het licht ging aan

Gesteund door trotse ouders. Zij wisten inmiddels ook wel dat ik een beetje anders ben dan de gemiddelde Nederlander. Ik wind daar nooit doekjes om. Mijn vader bedacht opeens de naam van de winkel en mijn ma zette koffie met lekkers en luisterde mee… Eind oktober 2010 ging het licht aan. Mijn vader is mijn stille adviseur en klusser geworden. Hij bemoeid zich nergens mee (hij kent de dochter van de vader) totdat ik t vraag. What a winning team!

Dream Team

Inmiddels is er een team (medewerkers) ontstaan. Mensen die met vurige passie mee werken op de vloer als hulp bij je zoektocht. En mensen die achter de schermen helpen om de winkel schoon en te houden en te vullen. En niet te vergeten de mensen die zorgen voor de latexproductie en de ontwerpen voor de kledingcollectie (inspirators in samenwerking).

Op weg helpen

Mijn energie vaart op mijn klanten. Jullie zorgen dat wij onze kunsten kan uiten.
Ik wil je adviseren; je eerlijk weer uitkleden als het niet mooi staat; ík wil jouw koffie inschenken (niemand komt aan mijn Jura :-). Ik wil jullie op weg helpen met nieuwe dingen, of het vervolg. Nadenken tot het klopt. Totdat je de juiste outfit hebt of totdat de juiste vibrator mee naar huis gaat. Cadeautjes maken. Feestjes vieren. Etalages maken. Met jullie Facebook-en over het leven.

Nooit het beste

Wij willen steeds beter worden op ons vakgebied, zoals elke gepassioneerde medewerker in elk willekeurig bedrijf wilt. Nooit te oud en nooit goed genoeg. Nooit het einde. Nooit vol. Nooit het beste. Altijd op weg! Met beperkingen. En veel meer mogelijkheden.
Doe mee door ideeën en opmerkingen aan te wijzen, dan kunnen we reageren en creëren.
Samen.

Dankjewel pa en ma!
Dankjewel lieve klanten!
Dankjewel lieve medewerkers!
Dankjewel inspirators in samenwerking!