Travo & Trans

TRAVESTIE

Mannen die aan travestie doen hebben n bijzondere plekje in mn hart gekregen. En vrouwen die aan travestie doen: WELKOM!! Ik zie jullie gewoon iet zo vaak. Of kijk ik niet goed?
Net als bij alle type klanten die mn winkel binnen wandelen hoef ik geen moeite te doen om het normaal te vinden dat jij iets anders wilt dragen, dan de gemiddelde Nederlander.
Ik voel altijd een warm welkom en passie voor het resultaat wanneer ik mag helpen de travestiet in jou naar boven te toveren. Je kunt naar hartenlust passen en uitkiezen wat bij je past.

TRANSGENDER

Terwijl ik bovenstaande schrijf besef ik dat transseksuelen mij ook behoorlijk positief stemmen. Zelf heb ik een oom die eerst mn tante leek en hoewel iik jong was heb ik het proces best wel mee gekregen.  En dat ik gays zo leuk vind. ENNNn dat ik nu, tijdens het schrijven, alleen maar ook het gevoel krijg de rest in zn/haar hempje te laten staan. Ik hou van mensen die anders zijn. Of die aan het zoeken en/of vinden zijn wie ze willen en kunnen zijn hier in Nederland. Das mn hobby en in dit stukje tekst ook betrokken in mn werk. Nou, zo dan :-)

Wanneer je graag shopt als er niemand anders bij is kan dat via een Private Shopping afspraak.

Wanneer je alleen behoefte hebt om je om te kleden (in jouw eigen kleding) en/of een gesprek waarbij ik je misschien verder kan helpen op je bijzondere pad kun je een Inspiratiesessie daarvoor inzetten.

Verwar bovenstaande mogelijkheden niet met geiligheid en spel. Daar ben ik niet voor, ik ben je buddy, steun en klankbord. Voor spel en more kan ik je doorverwijzen naar een Meesteres.

Graag tot ziens!
Miranda