TO CONNECT

To connect Ansichtkaart

TO CONNECT
Wat is dat?

Wij van On Top of Love houden van mensen en we houden er van om mensen met elkaar in contact te brengen.

Ons concept “TO CONNECT” is geboren uit het prachtige jubileumfeest van ons 12,5 jarig bestaan in april 2022. Onze klanten verzamelde zich om het samen te vieren, te dansen en te borrelen op deze zondagmiddag. Daarna wilden ze meer borrels. En zo geschiedde het afgelopen seizoen.

Ook in het verleden deden we al aan ‘connecten’, maar dat had nog geen naam. Denk aan exposities, speeddaten, wijnproeverijen en andere inspirerende activiteiten.

 


Voor wie?

Uitermate geschikt voor mensen die de stap naar n club of n fetish feest nog te groot vinden. Het is laagdrempelig.
Samen komen als in de kroeg bijvoorbeeld. n Gemoedelijke sfeer. De vaste gasten, en ikke als bemanning ;-), nemen je makkelijk op door onze nieuwsgierige aard.

Op de hoogte blijven?
Hou deze agenda in de gaten en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vragen?
App naar 06 42025001.

Tot snel ergens!
Miranda
& Lovely Crew

 

TO CONNECT
dinsdag 10 september 2024

Dé Inspiratie-meeting TOXIC 19.30 – 20.30
waar: ON TOP OF LOVE Den Bosch
te gast: Nathalie van Ronah Events

aanmelden: YES > app naar 06 42025001 “10 september Toxic” en met hoeveel personen.
entree: gratis

De eerstvolgende TOXIC fetishparty is op zaterdag 26 oktober 2024 in de TimeOut. Tickets koop je bij ons in de winkel.

Graag willen we jou en je (party)vrienden uitnodigen om jullie op dinsdagavond 10 september 2024 te inspireren
en te informeren over de dresscode van dit heerlijke feest. Nathalie, the founder and owner van de TOXIC fetishparty, is deze avond tevens te gast in onze winkel.

Neem deze avond kleding en schoenen mee die je graag zou willen dragen en/of combineren. Bij twijfel kunnen we, Nathalie en ik,  dan meteen bekijken of je outfit past in de dresscode van TOXIC. Voel je niet bezwaard om spullen die niet bij ons gekocht zijn mee te brengen én voel je niet verplicht bij ons te shoppen. Wij willen alleen maar dat je blij wordt van deze gezellige avond! “TO CONNECT” it is… snapte ;-)

Late Night Shopping 20.30 – 22.00
waar: ON TOP OF LOVE Den Bosch

aanmelden: niet nodig (let op.. voor de inspiratie-meeting WEL aanmelden)
entree: gratis

Tevens is er aansluitend op ‘de inspiratie-meeting TOXIC’ tijd om te struinen in de winkel voor diegene die dat willen. Voor kleding, schoenen en accessoires.
Te druk? Een goede TIP is: Op n dag dat we open zijn meteen bij het openen te komen. Dan sta je iig niet in de topdrukte. En op donderdagavond, rond 17.00 uur, is het vaak rustig.

 

TO CONNECT
vrijdag 20 september 2024

Dé Expositie opening 19.30 – 21.30
wie: Tio Lelieveld
waar: ON TOP OF LOVE Den Bosch
aanmelden: niet nodig maar wel fijn >
app Tio naar 06 42025001
entree: gratis
parkeren: Station parkeergarage

Je kent m van de Leather Socials, van TV… of misschien heeft hij, als NS conducteur, je kaartje wel ns afgedingest tijdens je reis in de trein?
Deze man maakt al jaren mooie kunst. Als heerlijke hobby, naast alle andere rushes in zijn interessante leven. Grote canvas doeken laat hij spreken door ze te beschilderen met lekkere mannen. Zes weken lang (expositie is van 20 september tot en met 1 november 2024 bij ons te bewonderen) kom ik glijdend onze expositiehal binnen wanneer de winkel open gaat.
Kom je naar de opening? Een bubbeltje, n knabbeltje én Tio én ik wachten op je!
Aanmelden hoeft niet per se maar mag wel via 06 42025001, maar zet wel even n alarm zodat je deze bijeenkomst “to connect” niet laat liggen.
Kom als je beste zelf! Is dat leather of anders? Zolang je er maar mee over straat kunt trek je aan waar je zin in hebt. Dat doen wij ook :-)

 

TO CONNECT
vrijdag 18 oktober 2024

Dé Talkshow 19.30 – 20.30
entree: 10.– pp > tickets bestellen
waar: Mariapaviljoen in Den Bosch
parkeren: Arena parkeergarage

Zoals het hoort schuiven interessante gasten aan tafel. Wie kun je verwachten aan de heerlijke grote praattafel in het midden van “de studio”? Dat houden we lekker geheim. Jij kunt in het publiek zitten en luisteren, juichen, knikken en n vraag stellen. Of grijp jij je kans om te streaken? Natuurlijk zullen er geen echte camera’s draaien. What has been said there, stays there. Kom je kijken naar deze talks gehuld in onschuld, guilt en andere er toe doenende aspecten van het leven..

Dé Borrel 20.30 – 23.00
Aanmelden: YES > app naar 06 42025001 BORREL en met hoeveel personen.
entree: gratis
Waar: Mariapaviljoen in Den Bosch
Parkeren: Arena parkeergarage
Na de talkshow gaan we weer borrelen. De borrels zijn voor eigen rekening. Na 3 georganiseerde borrels kunnen we best trots inschatten dat er zeker 80 mensen op af komen. Alle leeftijden tussen de 25 en 65. Praters, luisteraars, vertellers, vragers, swingers, kijkers, rokers, sjansers, en zelfs n dansje onstaat er soms bij. Je komt in de beste versie van jezelf. Zoals je op verjaardag gaat, zeg ik altijd. Je mag flirten, maar dit is niet de gelegenheid om je tong uit te steken in iemands mond… Als je begrijpt wat ik bedoel ;-) WELKOM! Neem de drempel wanneer je die ziet. Want je leeft maar 1x En wat zou nou t ergste zijn dat je kan overkomen??

Mariapaviljoen & food
Vooraf aan Dé talkshow of vooraf Dé borrel kun je hier n hapje eten. Tot 20.30 deze vrijdag dus.
Reserveer tijdig om n plekje te bemachtigen in deze avond.
Heb je nog lekkere trek tijdens het borrelen? Bestel je snacks aan de bar bij 1 van die fijne lachende gezichten.