Inspiratiesessie

Inspiratiesessies

“Zitten jullie in te rustig vaarwater? Wil je met iemand praten over je fetisj? Hoe krijg je de vlam weer terug in de seksuele relatie met je partner na 25 jaar? Ben je onzeker over seksualiteit door een beperking? Hoe gaat zo een feest dan? Impotent of overgang. En nu? Waar begin je met BDSM? En ben ik dan polyamoreus? Waarom doe ik dat steeds en zij vind het vervelend? Zit je in t verkeerde lijf denk je?”

Een inspiratiesessie is een gesprek met jou of jullie waarbij je vraagstukken over seksualiteit, BDSM, fetisj kunt aankaarten. Dat kan binnen een relatie zijn of het gaat over jou (en je omgeving).

Het gesprek vind plaats in de winkel waarbij de sfeer beschreven zal mogen worden als lekker zitten, koffie of thee in de aanslag. n Notebook met pennetje. Een beetje humor. Op zoek naar de weg en naar antwoorden door samen naar de situatie te kijken.

Ik ben geen psycholoog, maar kan je misschien wel n psycholoog, polyamorie deskundige, seksuoloog of bekkenbodemfysiotherapeut adviseren. Misschien ben ik t opstapje naar de juiste hulp (die jou/jullie ook daadwerkelijk begrijpt). Of het opstapje naar de juiste weg. Ik ben een mens met interesse in mensen en onbevooroordeeld naar jou/jullie als persoon en jouw/jullie situatie wil kijken. Na ruim 10 jaar ervaring met… relaties verleuken en boosten tijdens fijne, mooie en ontroerende (advies)gesprekken in mijn winkel; verhelderende en mooie gesprekken met fetishisten; 20 jaar ervaring in de “grote-mensen-speeltuin” van fetisjparties en parenclubs… voel ik me op veel vlakken ervaringsdeskundige. En dat zou ik met jouw/jullie vraagstuk willen bundelen.

~Wat kost een Inspiratiesessie?
Een inspiratiesessie kost 60 euro per uur. Voor mensen die dit niet kunnen missen doe ik in overleg een ander tarief.

~Afspraak maken?
Inspiratiesessies zijn te plannen op donderdag en vrijdag tot 11:30 uur ‘s morgens. App voor een aanvraag naar 06 42025001 of bel tijdens openingsuren naar 073-6100011.

~Afzeggen/verplaatsen?
Kosteloos afzeggen/verplaatsen kan tot 24 uur voor de afspraak. Afzeggen/verplaatsen kan uitsluitend via de app 06 42025001.

Graag tot ziens!
Bij Inspiratiesessies ben ik altijd diegene die je ontvangt 
als gastvrouw of gesprekspartner.
Miranda