De winkel verbindt

“Deze winkel is zoals ik in het leven sta, toegankelijk, vertrouwelijk, open en vol passie. Of het nu om fetish kleding gaat of je eerste vibrator… WELKOM!”

1. Voor wie is onze winkel?

Ook voor mensen die voor het eerst een erotische winkel willen bezoeken. De winkel is fris, licht en gezellig ingericht om je op je gemak te stellen. Vaak roepen mensen dat het ongemakkelijke gevoel heel snel verdwenen is door de sfeer. Bloos.

Ben je vrouw alleen? Voel je welkom in een veilige omgeving waar je je dingetjes bespreekbaar kunt maken (vaginale droogheid, moeilijk klaar komen en andere bekkenbodem-onhandigheden). En natuurlijk mannen welkom met jullie bijzondere vragen! Doe je aan travestie, dan ben je welkom!! Op weg naar je eerste erotische feest? Welkom! Heb je een vraag met een drempel dan ben je welkom. Als stel ben je welkom…Iedereen dus!! Please try THIS kind of store before you die!!

2. De opbouw en het assortiment van de winkel

De entré is aangekleed met een expositie van een erotiek kunstenaar. Dit kan fotografie zijn of op doek.

Je begint je tour in De Voorkamer (romantiek & erotiek). Deze kamer is ingericht met alles wat met zachte, romantische en klasse erotiek te maken heeft. Kanten lingerie en jurken; clubwear; heren onderkleding; vibrators, massageolie, (geweldig!) glijmiddel, blinddoekjes, (kruisloze)slipjes, kousen, high heels, soft sm-toys, en zo voort.

Als je wilt kun je door naar De Achterkamer (kinky & fetish). In deze kamer vind je een grote collectie lak- leder- en latex kleding voor mannen en vrouwen. Met zorg verzameld om jou te laten stralen. Mensen dragen dit op feesten als BITCH, Wasteland, Toxic, etc,  of heerlijk thuis. Met onze (17) jaren lange ervaring fetishscene in huis adviseren we je graag!!

Voor de onderzoekende spelers is er nog een kamer De OPkamer (whips & more). Een afdeling vol spullen die je inspireren dan wel mee moeten om je spel nog leuker te maken. Ook hier praat onze jarenlange ervaring je graag bij.

3. Web shoppen?

Voor onze vaste klanten in de winkel is het altijd weer, since 2010, hetzelfde liedje: De webshop is nooit volledig, of sterker nog… We hebben nu onze koers gekozen: Geen uitgebreide webshop wordt het. Op een website met indrukken over de winkel en wat we voor je kunnen betekenen. OMDAT wij live, in de winkel, in ons decor, het beste aan jou kunnen geven.

4. Waarvoor slaag je bij ons?

Je bent welkom voor jouw eerste of eenendertigste (whow!) bedspeeltje, glijmiddel, pikante lingerie voor jou of jullie, je meest supersexy jurkje…of jouw fetish kleding in lak, leder of latex, om te kunnen zijn wie je bent. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring met party’s, fetish en BDSM feesten om jouw outfit te vinden die past bij jou en de partyomgeving. Ons assortiment is ook een weergave van ons selectieproces door de kleding, toys en accessoires. Wij willen jouw vertrouwen in ons waarmaken, omdat we geen willekeurige (web)winkel zijn, maar een speciaalzaak in liefde, erotiek, fetish en BDSM. En oh ja…….jong, ouder, superslank, slank of maatje meer, wij hebben een ruime keuze in iedere maat (van maatje 32 tot en met maat 56).

Kom op tijd met je speciale ideeën over kleding (bijvoorbeeld themafeesten als een white party). We willen graag vrijblijvend kleding uitzoeken en bestellen om nog beter aan je wensen te voldoen. Zo kunnen we je outfit origineel laten stralen.

5. Je eerste fetish party?

Zoek je tickets voor feesten en of uitleg over bijvoorbeeld de dresscode van een fetish, BDSM of kinky feest zoals BITCH(festival), Toxic, Be Shameless, Kinky on the Beach, Boudoir Bizarre, Lef, Europerve, Dominatrix, Wasteland of the Showboot en andere party’s? Wij vertellen je graag over het deurbeleid, de sfeer en wat je er kunt verwachten. Je kunt zelfs meteen voor bijvoorbeeld BITCH, Wasteland, Toxic en nog veel meer fetish feesten je kaarten meenemen.

Tot Covid kwam… Miranda is in het weekend regelmatig te vinden op 1 van de fetish en of BDSM party’s of in een club. Naast haar favoriete outfit brengt Miranda vaak ook haar favorieten fetish of BDSM toys mee. Ze verteld je graag, face to face in de winkel, over deze kinky, fetish, speelfeesten en andere spannende hetero en gay feesten. Over de dresscode, wat je er kunt verwachten en welke kleding geschikt is om een geweldige avond te beleven.

Fetish-proof met onze collectie in de Achterkamer. Ook voor heren hebben we een uitgebreide fetisj-collectie.

6. Uniek winkelen in de oude binnenstad

De winkel is een onderdeel van het pittoreske stadsdeel, de Uilenburg, waar veel kleine zelfstandig ondernemers huizen. De Uilenburg is hét warenhuis van Den Bosch. “Fushion of Specialists” achter de oude gevels in sfeervolle straten… Restaurants, (wine)bars, de Dieze opstapplaats, boetieks, sieraden, vintage…en een winkel voor liefde en erotiek, On Top of Love. Stuk voor stuk ondernemingen van mensen die met passie voedsel bereiden tot mensen die met passie erotiek verkopen. ’s Morgens komen we elkaar tegen. We groeten elkaar “Môrgen!” We gaan ieder onze eigen “afdeling” in de Uilenburg opstarten. Een mooie dag maken en heerlijk keihard werken om onze gasten het naar hun zin te maken.

Graag tot ziens daar of daar of in de winkel,

Miranda &
Incredible Crew