Partytickets

FETISH (FETISJ) FEESTEN in Nederland? Wij verkopen Partytickets!

Hoe dat zou zijn, zo’n fetishfeest?

To start with…Nederland is hier heel goed in ten opzichte van andere in de wereld. Dus you lucky Nederlander! Maar laten we Duitsland niet vergeten te benoemen met Berlijn en Keulen voor goede parties als in de Kitkatclub en het Bootshaus.

In Nederland worden met grote regelmaat fetisjfeesten georganiseerd.

Met onze meer dan 20 jaar ervaring op deze feesten kunnen we je hier veel over vertellen. Liefst ‘face to face’ in de winkel. Dan mag je alles vragen: zonder blikken of blozen geven we je je antwoorden.

De fetishfeesten zijn party’s waar bepaalde DJ’s draaien en waar iedereen in eerste instantie komt om te dansen en gelijkgestemden te ontmoeten. En daarbij in heerlijke, min of meer sexy outfits, ronddartelt. En daarnaast sjanst en misschien nog stoute dingen wil of kan gaan uitvreten. JIJ bent de baas en bepaalt wat wel en niet gebeurd. Maar genieten zul je! Als je toe bent aan mooi uitgedoste 30-40- en 50-gers die zichzelf willen zijn in gender, fetish, en lekker sexy. Alles zonder oordeel.

Het ene feest is iets meer fetish (Boudoir Bizarre bijvoorbeeld) en het andere feest is iets meer fashion (BITCH bijvoorbeeld) als het ware. Hoe dit gevoel uit te leggen is een beetje moeilijk.
We kunnen je zeker adviseren over je te lopen pad (fetish of fashion) als we even met elkaar praten, liefst live in de winkel.

En we hebben kleding en schoenen voor je op voorraad om de doorbitch van het feest te imponeren waardoor je glansrijk naar binnen stapt om te gaan feesten. En onze crew is creatief en enthousiast om jou op jouw manier te laten stralen. WELKOM!

TICKETS
Wij zijn een voorverkoop adres voor de meeste fetishparties in Nederland. Je kunt je het beste abonneren op de nieuwsbrieven. Daar wordt je op de hoogte gehouden van de feesten.

Graag tot ziens bij ON TOP OF LOVE
Miranda
& Lovely Crew

BOUDOIR BIZARRE
TOXIC
WASTELAND
CLINIC
B.I.T.C.H.
KINKY ON THE BEACH Party Tickets On Top Of Love
KILT
THE CHURCH