FETISH (FETISJ) FEESTEN in Nederland

(Nederland is hier heel goed in tov bijna alle landen in de wereld.) Dus you lucky Nederlander!!

In Nederland worden met grote regelmaat fetisjfeesten georganiseerd.

Met onze bijna 20 jaar ervaring op deze feesten kunnen we je hier veel over vertellen. Liefst face to face in de winkel. Dan mag je alles vragen: zonder blikken of blozen geven we je je antwoorden.

De fetishfeesten zijn party’s waar bepaalde DJ’s draaien en waar iedereen in eerste instantie komt om te dansen en gelijkgestemden te ontmoeten. En daarbij in heerlijke, min of meer sexy outfitst, rond dartelt. En daarnaast sjanst en misschien nog stoute dingen wil of kan gaan uitvreten. JIJ bent de baas en bepaalt wat wel en niet gebeurd. Maar genieten zul je!!…  als je toe bent aan mooi uitgedoste 30-40- en 5tigers die zichzelf willen zijn in gender, fetish, en lekker sexy. Alles zonder oordeel.

Het ene feest is iets meer fetish (Boudoir Bizarre bijvoorbeeld) en het andere feest is iets meer fashion (BITCH bijvoorbeeld) als het ware. Hoe dit gevoel uit te leggen is een beetje moeilijk. Kan ik live iets beter (bloos, met koffie klaar staande Miranda met brede smile)
We kunnen  je zeker adviseren over je te lopen pad (fetish of fashion) als we even met elkaar praten.

In onze partyagenda zie je de actuele fetishfeesten van Nederland. Je aanvraag voor tickets voor feesten kun je appen naar 06-42025001

Voor informatie kun je mailen naar miranda@ontopoflove.nl, bellen naar 073-6100011 of appen naar 06-42025001. Maar liever nog spreken we je live in de winkel.
En we hebben kleding en schoenen voor je op voorraad om de doorbitch van het feest te imponeren 😊. En onze crew is creatief en enthousiast om jou op jouw manier te laten stralen. WELKOM!