Lever- en verzendinformatie

Lever- en verzendinformatie

 1. On Top of Love is gerechtigd om bestellingen in delen te leveren.
  Levering geschiedt  aan het door de klant opgegeven adres.
  On Top of Love is verantwoordelijk voor een goede aflevering van het product. Het risico ter zake van de producten gaat op moment van levering op de klant over. Je bestelling wordt verstuurd tussen 1 tot 4 dagen na je bestelling. Op zondag, maandag en dinsdag worden geen pakketten verstuurd.
 2. Voor levering aan België wordt een extra levertijd van circa 5 werkdagen* gehanteerd. Voor levering in andere landen graag even contact opnemen met ons over verzendkosten en levertijd. Voor zendingen naar adressen binnen Nederland en naar België worden verzendkosten in rekening gebracht. Binnen Nederland 5 euro en naar België 9 euro. De opgegeven levertijden zijn slechts indicatief.
 3. Indien de voorraad niet aansluit bij je bestelling zullen we je binnen 48 uur op de hoogte stellen over de levertijd of met jou zoeken naar een passend alternatief uit onze ruime collectie in de winkel of je geld terug storten binnen 2 werkdagen*. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.* werkdag: Onze werkdagen lopen van woensdag t/m zondag. Op maandag en dinsdag leven wij het weekend.

Betaalmogelijkheden
Alle prijzen zijn inclusief btw.
We bieden de mogelijkheid te betalen via:

 • iDEAL, je betaalt dan via uw eigen bank.
 • Overschrijving via bank: NL71 RABO 0147 8449 16 t.n.v On Top of Love.
 • Vooruitbetalen, zodra je betaling ontvangen is versturen wij je bestelling.
 • Je kan de bestelling afhalen in de winkel en je betaalt geen verzendkosten.

Verzendkosten
Verzendkosten voor Nederland zijn 5 euro per bestelling. Verzendkosten voor België zijn 9 euro per bestelling. Verzendkosten voor andere landen is op aanvraag.