Party agenda

De party agenda bevat prikkelende feesten waarop wij je graag willen attenderen. Een avond lekker op stap, een avontuur naar het onbekende. Laat je verwennen en verwonderen. Voor meer informatie over fetish feesten, klik hier. Tickets voor veel van deze partys verkopen we in de winkel. Voor een aanvraag van partytickets kun je uitsluitend appen naar 06-42025001

Wil jij eerst eens even informeren naar wat een party inhoud dan spreken we je graag in de winkel of je belt even naar de winkel: 073-6100011

nov
23
za
I Love Kinky SDC World Party 23 november 2019 @ Central Studios
nov 23 @ 9:00 pm – nov 24 @ 5:00 am

I Love Kinky SDC World Party 23 november 2019

SDC World Party, de naam zegt het eigenlijk al. Een exclusief event dat eens in de zoveel tijd georganiseerd wordt en waar bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld voor naar Nederland afreizen. Een event dat je niet mag missen.

Waar anders kun je zo mooi en chic uitgaan als in de Central Studio’s in Utrecht? Het feest zit vol glitter en glamour en wederom zullen diverse partijen hosten op deze party.
I Love Kinky 23 november 2019

Openingstijden van onze winkel.

Lets meet in de winkel!
Waar wij je warm onthalen met koffie, inspiratie, “jouw-tijd” en een enorme voorraad slaapkamertoys, lingerie, fetish kleding, BDSM-gear en schoenen om direct mee te nemen.

nov
30
za
Wasteland 30 november 2019 @ North Sea Venue
nov 30 @ 10:00 pm – dec 1 @ 6:00 am

W A S T E L A N DWASTELAND 30 november 2019

Wij zorgen voor je tickets en geven je kledingadvies.

Wasteland is de Nederlandse fetishparty die al meer dan 20 jaar bestaat. Twee keer per jaar (ca april en november) kun je uit je dak op de Hemkade in Zaandam. Ennnn tegenwoordig kun je ook naar deze party in Berlijn. Staat ook zeer goed voor je aangeschreven wanneer onderstaande teksten je aanspreken.

De dresscode is strikt: Lak, leder, rubber en latex outfits zorgen voor een gegarandeerde toegang tot het feest. Zonder de juiste kleding geen toegang. Wasteland is de enige fetishparty die werkt met thema’s. Je hoeft je niet aan het thema te houden om binnen te mogen. Maar je kunt het thema geweldig gebruiken om extra mooi, stralend of stoer voor de dag te komen.

Je thuis verlaat je in je bekende spijkerbroek. Omkleden kun je daar ter plekke. Nooit ruim en comfortabel opgezet (ff doorbijten en lekker om je heen kletsen), want net als in een vliegtuig zijn ze niet scheutig met minder belangrijke ruimte. Er zijn (kleine) lokkers te huur of je dropt je spullen in een grote tas bij de garderobe. Daarna komt de Doorbitch in het vizier die je outfit keurt voor het enteren van de zalen.

Het publiek waar Wasteland zich op richt zijn zeer open minded mensen. Die zich thuis voelen op plaatsen waar all genders samen feest vieren. Het barst er van de energieke homo’s. Het barst er van de fetishparty-hetero’s. Overgoten met n sausje van travo’s, sm-rs en extreme (geklede/gepierste/ge…) mensen. You name it.

Wanneer je daar bent onderga je een feest dat blaakt van respect en expressie. Leven en laten leven.
Lachen, lief en complimenten uitdelen en ontvangen. Niemand moet iets. Alles mag.

De basis voor Wasteland is dansen. DJ’s beleven. Ontmoeten, net als in de kroeg (maar dan veel leuker J). Shows. En als jij/jullie het wil(len) ga je naast flirten ook gerust een stap(je) verder op de dansvloer of op de daarvoor ingerichte omgevingen. Leeftijd gemiddeld tussen 28 en 55 jaar. Jaja.. trouwens elk fetishparty is zeer geschikt voor het opleuken van je midlifecrisis!

Voor mensen die niet van barrières houden een uitstekend feest.
Voor mensen die ook wel eens denken “Nou, moet dat nou!?” Misschien niet de place to be…

Bel of mail ons voor vragen of advies! En kijk vooral op www.wasteland.nl

En kom langs voor inspiratie of je nieuwe party outfit.

WELKOM!

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. Stuur een app bericht naar 06-42025001 of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.
Presale €54.00

dec
7
za
Kinky Paradise Christmas Edition 7 december 2019 @ PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub
dec 7 @ 8:00 pm – dec 8 @ 4:00 am

K I N K Y   P A R A D I S E   C H R I S T M A S   E D I T I O NKinky Paradise 7 december 2019 pakjesavond

 

Dit zegt Kinky Paradise over hun evenementen ;p

Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin.

Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt U bij ons gelijk in een warm bad terecht.

Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saam…

dec
13
vr
Mistress Manita 13 december 2019 @ Showboat
dec 13 @ 9:00 pm – dec 14 @ 4:00 am

M I S T R E S S   M A N I T A   S M   F E T I S H   P L A Y P A R T Y

Dit zegt Mistress Manita over haar party ;p

Vanaf 8 februari 2002 organiseer ik iedere 2e vrijdag v/d maand mijn SM-Fetish Play Party op de Showboat in Zaandijk. Ik kan met een gerust hart zeggen dat deze party’s een begrip zijn geworden in de nationale en internationale BDSM wereld.

Juist de combinatie van een Fetish Party, met de bijbehorende strenge kledingseisen, en een actief BDSM speel feest bleek een schot in de roos te zijn. Mijn party is klein genoeg, maximaal 300 gasten, om een intieme sfeer te krijgen en groot genoeg om niet tot een huiskamer/clubhuis feestje te verworden, hoe leuk en aantrekkelijk die ook zijn.

 

dec
14
za
Kinky on the Beach 14 december 2019 @ The Box
dec 14 @ 9:00 pm – dec 15 @ 5:00 am

K I N K Y   O N   T H E   B E A C H   P A K J E S A V O N DKinky-On-The-Beach 14 december

Partytickets aanvragen? App naar 06-42025001
Dus NOOIT via mail, voicemail, messenger. Per stel maximaal 4 tickets reserveren. We reserveren geen tickets (meer) van feesten waarvan de datum nog niet bekend is. Strenge woorden, with love!

Openingstijden van onze winkel.

Lets meet in de winkel!
Waar wij je warm onthalen met koffie, inspiratie, “jouw-tijd” en een enorme voorraad slaapkamertoys, lingerie, fetish kleding, BDSM-gear en schoenen om direct mee te nemen.

Bij ons koop je je VIP tickets voor dit feest. 42,50 per stuk.

Boudoir Bizarre 14 december 2019 @ Club Panama
dec 14 @ 10:00 pm – dec 15 @ 5:00 am

B O U D O I R B I Z A R R EBoudoir Bizarre 14 december 2019

Een mooi intiem feest in de Panama in Amsterdam.
De dresscode is lak, leder, latex met ruimte voor creatieve (seetrue) stofjes.
Dress to impress. De muziek is een basis van stevige (dark) house/techno met vlagen van trance-achtige uitstapjes. Het publiek is een mix van fetish, extreme/punky/eigenwijs met een vleugje van gothic bezoekers. Een relaxte, volwassen uitgaanssfeer.
Hier en daar zie je spel en hier en daar een show. Er zijn twee zalen waar het gebeurd. En een knusse rokers-meet-klets afdeling en de treetjes en terrassen in de grote zaal zorgen voor kijkuitzicht en bekeken worden.
Je kunt er alles uitvreten wat je nodig vind, op elke corner, maar verwar dat niet met 1 grote orgy. Iedereen komt om te beginnen om zichzelf te zijn, te dansen, sjansen en te ontmoeten.

S C O O R   J E   T I C K E T S   E N   J E   P A R T Y – O U T F I T   B I J   O N S

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. App naar 06-42025001 of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.
Presale €32,50

Openingstijden van onze winkel.

dec
31
di
Toxic New Years Fetish Party 31 december 2019 @ Heuvel Gallery
dec 31 2019 @ 9:00 pm – jan 1 2020 @ 4:00 am

T I C K E T S   E N   K L E D I N G A D V I E SToxic New Years 31 december 2019

Toxic staat bekend als het feest waar de fetish meets. Uit heel Nederland komt het naar ons Brabantse Tilburg om deze gezellige party te ondergaan. DJ’s doen hun werk. En ropearts zijn vertegenwoordigt. Het gemoedelijke zit m in de acts als:  “Je zojuist aangetrokken latex laten insmeren in een smeuïg vintage standje met gewillige latex insmeerders” & “Het pittige bandje in stijl, die hun klanken vrij geven in een cafe-lounge omgeving”. Onderscheidend heet dat. DAT is Toxic!

De dresscode is strikt: Lak, leder en latex outfits zorgen voor een gegarandeerde toegang tot het feest. Zonder de juiste kleding geen toegang. Indien 80% van je outfit uit lak, (goed kunst)leder, datex of latex bestaat stap je zonder problemen langs de smylende Doorbitch het feestgedruis in. Tevens moeten piemel en poes uit het zicht zijn.

Je thuis verlaat je in je bekende spijkerbroek. Omkleden kun je daar ter plekke. Nooit ruim en comfortabel opgezet (ff doorbijten en lekker om je heen kletsen), want net als in een vliegtuig zijn ze niet scheutig met minder belangrijke ruimte. Er zijn (kleine) lokkers te huur of je dropt je spullen in een grote tas bij de garderobe. Daarna komt de Doorbitch in het vizier die je outfit keurt voor het enteren van de zalen.

Tickets aanvragen? App naar 06-42025001

Super instapparty EN als je alles al gezien hebt… moet je ook deze eens proberen!
Bel/mail ons voor advies!
En/of www.toxic-fetishparty.nl

jan
3
vr
Unleashed 3 januari 2020 @ Paradisco
jan 3 @ 11:30 pm – jan 4 @ 5:00 am

Unleashed The Fetish CruiseUnleashed 3 januari 2020

Wij zorgen voor je kledingadvies.

Unleashed..het woord zegt genoeg. Je mag helemaal los.
Een party georganiseerd door een jong team vrij levende mensen met als boegbeelden 3 mannen die het midden houden tussen gotic en kinky.
Ga naar deze party als je ook van stevige (industrial) techno music houdt. Bijvoorbeeld 🙂  https://www.youtube.com/watch?v=Kz1srobHjCo
Er komen mensen op af vanuit de fetish scene en vanuit de gotic scene.
Mensen hebben veel aandacht besteed aan hun outfit. Van lekker shocking fetish to mega gotic. Be creative!!

Alles bestaat uit leven en laten leven.
Een prachtige mix.

 

jan
4
za
Kinky Paradise 4 januari 2020 @ PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub
jan 4 @ 8:00 pm – jan 5 @ 4:00 am

K I N K Y   P A R A D I S EKinky Paradise 4 januari 2020

Dit zegt Kinky Paradise over hun evenementen ;p

Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin.

Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt U bij ons gelijk in een warm bad terecht.

Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saam…

feb
1
za
B.I.T.C.H. 1 februari 2020 @ North Sea Venue
feb 1 @ 6:00 pm – feb 2 @ 6:00 am

B I T C H  B.I.T.C.H. 1 februari 2020

B.I.T.C.H staat bekend als een party waar veel aandacht wordt geschonken aan aankleding van de zalen en de shows. Je kijkt je ogen uit als je binnen komt en dat gaat alleen maar de hele avond door. Je kunt je ter plekke omkleden en de dresscode wordt pas bekeken als je spijkerbroek in de lokker ligt en je in vol ornaat bij de Doorbitch verschijnt. Het is een strenge Doorbitch. Lak, leder, lederlook* en latex.  Dit hanteert de organisatie om te zorgen dat jij én iedereen die jij treft er samen voor zorgen dat het een fetish party is en blijft. Als jij die kleding niet aan wilt moet je daar niet zijn. En als jij die kleding wel aan doet zijn we samen lekker een andere wereld aan het ontdekken of uitleven. WELCOME!

Het publiek van BITCH is wat jonger dan op een andere gemiddelde fetish party. Ik schat meer dertigers dan veertigers. Het zijn veelal koppels. Mensen doen hun best er mooi uit te zien. Heel veel extreme outfits zul je daar niet aantreffen. Dames doen hun best met mooie setjes in lak leder, lederlook* of latex of trekken een mooi jurkje aan. Haar en make up mooi in te plooi. Scheun! Mannen kiezen vaak voor een short of lange broek en een top of bloot bovenlijf. Ook binnen het verplichte kader van lak, leder, lederlook* of latex.
De muziek bij BITCH beweegt zich binnen de verzameling Trans/House/Techno.
Gedraag je niet als een Japanner…ofwel doe je telefoon in de lokker en geniet van het moment dat je dingen ziet en hoort:-). Door je medepartygangers wordt het niet gewaardeerd als je filmt of foto’s maakt. Ook zij moeten maandag weer op hun werk verschijnen zonder een streepje achter hun naam. De beveiliging pakt het nog iets duidelijker aan: VERBODEN.
Lots of fun guys!!
X

* Lederlook ………LET OP bij het kiezen van lederlook. Internet en webshops staan vol met kreten van kunstleder, faux en lederlook…Echter de Doorbitch bepaald of jij de juiste lederlook aan hebt. Wij weten 1000% ZEKER dat je me onze collectie lederlook/faux…jou  you name it, bij elke fetishparty binnen komt.
We hebben het allemaal pasklaar hangen in de winkel in Den Bosch.

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. App naar 06-42025001 of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.

Openingstijden van onze winkel.

feb
8
za
Kinky Paradise 8 februari 2020 @ PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub
feb 8 @ 8:00 pm – feb 9 @ 4:00 am

K I N K Y   P A R A D I S E   M E E T S   C H I N A   T O W NKinky paradise 8 februari 2020

Dit zegt Kinky Paradise over hun komende feest ;p

Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin.

Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt U bij ons gelijk in een warm bad terecht.

Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saam…

feb
15
za
I Love Kinky 15 februari 2020 @ Club Organza
feb 15 @ 9:00 pm – feb 16 @ 4:30 am

E N T E R   T H E   G A L A X YI love kinky valentine 15 februari 2020

Dit zegt I Love Kinky over hun komende feest ;p

Op 15 februari 2020 organiseren wij de 17e editie van I love Kinky: ‘’The Book of Love”. Wat is er fijner dan een dag na Valentijn je Kinky fantasieën en ideeën werkelijkheid te laten worden, samen met je partner? Voor deze editie hebben we gekozen voor het boek der liefde omdat onze kinky lifestyle ook het element liefde bevat. Samen schrijven we geschiedenis omdat de sfeer op I Love Kinky met geen pen te beschrijven is en dit hebben wij te danken aan jullie. Jullie zijn het publiek, jullie zijn de sfeer, jullie zijn I Love Kinky. Samen gaan we naar een volgend hoofdstuk.

Openingstijden van onze winkel.

Lets meet in de winkel!
Waar wij je warm onthalen met koffie, inspiratie, “jouw-tijd” en een enorme voorraad slaapkamertoys, lingerie, fetish kleding, BDSM-gear en schoenen om direct mee te nemen.

feb
22
za
Kinky on the Beach 22 februari 2020 @ The Box
feb 22 @ 9:00 pm – feb 23 @ 5:00 am

K I N K Y   O N   T H E   B E A C H   V S   I   L O V E   K I N K YKinky on the Beach 22 februari 2020

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. Stuur een app bericht naar 06-42025001of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.

Openingstijden van onze winkel.

Lets meet in de winkel!
Waar wij je warm onthalen met koffie, inspiratie, “jouw-tijd” en een enorme voorraad slaapkamertoys, lingerie, fetish kleding, BDSM-gear en schoenen om direct mee te nemen.

mrt
7
za
Kinky Paradise 7 maart 2020 @ PartyPlayers Lifestyle & Swingersclub
mrt 7 @ 8:00 pm – mrt 8 @ 4:00 am

K I N K Y   P A R A D I S Ekinky paradise 7 maart 2020

Dit zegt Kinky Paradise over hun aankomende feest ;p

Kinky Paradise is een laagdrempelig, open en gastvrije party en zeker voor de beginnende kinky mensen een goed begin.

Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangekleden mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het kinky/fetish publiek weet altijd weer een sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt daarom veel hoger dan op sommige gewone dance party’s het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt U bij ons gelijk in een warm bad terecht.

Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen last van muntjes en geld), betaalbaar, wederzijds respect, vrijheid, saam…

mrt
28
za
Toxic 28 maart 2020 @ Heuvelgallery
mrt 28 @ 8:30 pm – mrt 29 @ 5:00 am

T O X I C   F E T I S H P A R T YTOXIC 28 maart 2020

Toxic staat bekend als het feest waar de fetish meets. Uit heel Nederland komt het naar ons Brabantse Tilburg om deze gezellige party te ondergaan. DJ’s doen hun werk. En ropearts zijn vertegenwoordigt. Het gemoedelijke zit m in de acts als:  “Je zojuist aangetrokken latex laten insmeren in een smeuïg vintage standje met gewillige latex insmeerders” & “Het pittige bandje in stijl, die hun klanken vrij geven in een cafe-lounge omgeving”. Onderscheidend heet dat. DAT is Toxic!

De dresscode is strikt: Lak, leder en latex outfits zorgen voor een gegarandeerde toegang tot het feest. Zonder de juiste kleding geen toegang. Indien 80% van je outfit uit lak, (goed kunst)leder, datex of latex bestaat stap je zonder problemen langs de smylende Doorbitch het feestgedruis in. Tevens moeten piemel en poes uit het zicht zijn.

Je thuis verlaat je in je bekende spijkerbroek. Omkleden kun je daar ter plekke. Nooit ruim en comfortabel opgezet (ff doorbijten en lekker om je heen kletsen), want net als in een vliegtuig zijn ze niet scheutig met minder belangrijke ruimte. Er zijn (kleine) lokkers te huur of je dropt je spullen in een grote tas bij de garderobe. Daarna komt de Doorbitch in het vizier die je outfit keurt voor het enteren van de zalen.

Super instapparty EN als je alles al gezien hebt… moet je ook deze eens proberen!Bel/mail ons voor advies!
En/of www.toxic-fetishparty.nl

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. Stuur een app bericht naar 06-42025001 of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.
Presale €36,00

Openingstijden van onze winkel.