Jeanet Manders Vrouwen Gespreksavond

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
9 januari 2018 @ 19:30 – 21:30
2018-01-09T19:30:00+01:00
2018-01-09T21:30:00+01:00
Waar:
On Top of Love
Postelstraat 68
5211 EB 's-Hertogenbosch
Nederland
Kosten:
12,50
Jeanet Manders Vrouwen Gespreksavond @ On Top of Love | 's-Hertogenbosch | Noord-Brabant | Nederland

Waar: In de winkel On Top of Love in Den Bosch.
Kosten: 12,50 p.p.
Discussieleider: Jeanet Manders
Gastvrouw: Miranda Viguurs

Vrouwen discussiegroep
Het zijn discussies over bdsm en fetisjisme en de impact ervan op onszelf en in relatie tot anderen. Wij bieden een veilige omgeving aan alle vrouwen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring, ongeacht hun voorkeuren en geaardheid, alleen of in een relatie met een man of vrouw, misschien wel met beiden of met meerderen, voor zowel dominante, onderdanige of switch dus beide posities. Misschien als man geboren, maar nu als vrouw door het leven gaat. Iedere vrouw is dus van harte welkom. Er is weinig wat niet besproken kan worden.

Belangrijke afspraken

  • we hebben respect voor elkaar
  • we accepteren elkaars mening en keuzes, die veroordelen of bekritiseren we niet
  • we laten iedereen die dat wil aan het woord (ook de meer verlegen vrouwen)
  • we blijven netjes, onderbreken elkaar niet en hebben geen fluister gesprekken buiten de groep
  • je mag vragen stellen maar niemand is verplicht antwoord te geven als zij dat liever niet wil: vragen staat vrij en antwoorden ook
  • alle vrouwen hier aanwezig mogen hun eigen ervaringen en meningen delen, zolang die passen bij de opzet van deze middagen
  • alles wat hier gezegd wordt, blijft hier in deze ruimte!

Onderwerp
Per keer wordt er een onderwerp gekozen om over te praten en bedenk ik een stelling om mee te beginnen. Vaak ook heeft iemand al een vraag over het onderwerp of een bepaald idee of een stelling. Altijd voldoende gespreksstof, zelfs over “slechts” een onderwerp. Dus heb je aanvullingen, opmerkingen en/of bepaalde voorkeur voor een onderwerp om te willen bespreken met andere vrouwen, dan hoor ik dat graag van jullie.

Wil je erbij zijn?
Stuur mij (jeanetmanders@planet.nl) dan een mail met je naam en je mailadres dan ontvang je van mij (Jeanet) een bevestiging. Tenzij je anders aangeeft zet ik je ook op een mailinglijst (mail verstuurd in bcc dus je mailadres blijft privé) zodat ik je op de hoogte kan houden van de volgende bijeenkomst.

Voor een prettig verloop van de gesprekken, en zodat een ieder die dat wenst aan het woord kan komen, is het aantal beperkt tot max. 10-12 personen. Daardoor is het noodzakelijk dat je op tijd laat weten of je erbij wilt zijn VOL=VOL op volgorde van aanmelden.
Tijdig afmelden biedt iemand anders de mogelijkheid om erbij te kunnen zijn als het max. aantal is bereikt.