L’Exposure 2 mei 2020

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
2 mei 2020 @ 21:00 – 3 mei 2020 @ 05:00
2020-05-02T21:00:00+02:00
2020-05-03T05:00:00+02:00
Waar:
NOW & WOW
Maashaven Zuidzijde 1
3081 AE Rotterdam
Nederland

L’EXPOSURE THE DARK FETISH CIRCUS L'Exposure 2 mei 2020

De eerste aftrap van L’EXPOSURE was al een daverend succes en kwam binnen als een oerknal in Rotterdam en wijde omstreken. Het zit nog diep in ieders geheugen en zijn dus super enthousiast om deze editie wéér aan te mogen kondigen.

Deze overweldigend, pas geheel verbouwde, lokatie op de 10e verdieping van de maassilo in Rotterdam met haar prachtige uitzicht over de mooie havenstad, het ruige gangenstelsel en zijn industriële area’s leent zich perfect voor een ongekende underground ambiance, waarbij het exposeren van jullie mooiste kinky outfits en elkaar respecteren in een gemoedelijke atmosfeer de boventoon voert en dus gelijkertijd is waar L’EXPOSURE voor staat… kinky chique!

Dit uiteraard met een schare aan entertainment, fetish shows, dansers, een diversiteit aan mooie mensen… girls, boys, drags, mistresses, T girls, gay couples, fetish clowns and acrobates, hetero , coupled girls and all party minded….

We hebben speciaal geselecteerde dj’s met hun mega vette techno en progressive sounds die natuurlijk weer niet zullen ontbreken. Met twee sfeervolle area’s komt de main in Deep Berlin Techno tot uiting en area twee in een Deep naughty progressive sound.

Durf jij weer origineel te zijn… wordt jouw creativiteit weer beloond…we zien dit weer graag terug…. be the best version of ‘you’… dare to Expose your self!!!

Openingstijden van onze winkel.

Lets meet in de winkel!
Waar wij je warm onthalen met koffie, inspiratie, “jouw-tijd” en een enorme voorraad slaapkamertoys, lingerie, fetish kleding, BDSM-gear en schoenen om direct mee te nemen.