Klik om kaart te tonen
Wanneer:
februari 1, 2020 @ 6:00 pm – februari 2, 2020 @ 6:00 am
2020-02-01T18:00:00+01:00
2020-02-02T06:00:00+01:00
Waar:
North Sea Venue
Hemkade 48
1506 PS Zaandam
Nederland
Kosten:
Uitverkocht

B I T C H  B.I.T.C.H. 1 februari 2020

B.I.T.C.H staat bekend als een party waar veel aandacht wordt geschonken aan aankleding van de zalen en de shows. Je kijkt je ogen uit als je binnen komt en dat gaat alleen maar de hele avond door. Je kunt je ter plekke omkleden en de dresscode wordt pas bekeken als je spijkerbroek in de lokker ligt en je in vol ornaat bij de Doorbitch verschijnt. Het is een strenge Doorbitch. Lak, leder, lederlook* en latex.  Dit hanteert de organisatie om te zorgen dat jij én iedereen die jij treft er samen voor zorgen dat het een fetish party is en blijft. Als jij die kleding niet aan wilt moet je daar niet zijn. En als jij die kleding wel aan doet zijn we samen lekker een andere wereld aan het ontdekken of uitleven. WELCOME!

Het publiek van BITCH is wat jonger dan op een andere gemiddelde fetish party. Ik schat meer dertigers dan veertigers. Het zijn veelal koppels. Mensen doen hun best er mooi uit te zien. Heel veel extreme outfits zul je daar niet aantreffen. Dames doen hun best met mooie setjes in lak leder, lederlook* of latex of trekken een mooi jurkje aan. Haar en make up mooi in te plooi. Scheun! Mannen kiezen vaak voor een short of lange broek en een top of bloot bovenlijf. Ook binnen het verplichte kader van lak, leder, lederlook* of latex.
De muziek bij BITCH beweegt zich binnen de verzameling Trans/House/Techno.
Gedraag je niet als een Japanner…ofwel doe je telefoon in de lokker en geniet van het moment dat je dingen ziet en hoort:-). Door je medepartygangers wordt het niet gewaardeerd als je filmt of foto’s maakt. Ook zij moeten maandag weer op hun werk verschijnen zonder een streepje achter hun naam. De beveiliging pakt het nog iets duidelijker aan: VERBODEN.
Lots of fun guys!!
X

* Lederlook ………LET OP bij het kiezen van lederlook. Internet en webshops staan vol met kreten van kunstleder, faux en lederlook…Echter de Doorbitch bepaald of jij de juiste lederlook aan hebt. Wij weten 1000% ZEKER dat je me onze collectie lederlook/faux…jou  you name it, bij elke fetishparty binnen komt.
We hebben het allemaal pasklaar hangen in de winkel in Den Bosch.

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. App naar 06-42025001 of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.

Openingstijden van onze winkel.