jun
1
za
Clinic & T-Girl Party 1 juni 2019 @ Club Akhnaton
jun 1 @ 9:00 pm – jun 2 @ 4:00 am

Clinic & T-Girl PartyClinic & T-Girl, 1 juni

Dit zegt T-Girlparty Amsterdam over hun evenement:
The return of the Clinic Party, famous for being one of the best Kinkiest and Fetish Party’s since 1999, is a fact.
The T-Girl Party Amsterdam, famous for it’s extravagant visitors, is now part of the Clinic as well.
Dance, flirt, have fun while we provoke you with sexy Drag, Fetish, Kinky & Pervy entertainment. International (porn) T-Girl performers, will be there to thrill your kinky fantasies. Let’s all have a good party, let’s all be playful, let’s have a good time, alone or with your partner. Bring your toys and check out the dungeons. Let your fantasy rule and enter the erotic theatre of your own mind!

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. Mail naar partytickets@ontopoflove.nl of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.

Openingstijden van onze winkel.

aug
17
za
Boudoir Bizarre 17 augustus 2019 @ Club Panama
aug 17 @ 10:00 pm – aug 18 @ 5:00 am
Boudoir Bizarre 17 augustus 2019 @ Club Panama | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

B O U D O I R B I Z A R R E

Een mooi intiem feest in de Panama in Amsterdam.
De dresscode is lak, leder, latex met ruimte voor creatieve (seetrue) stofjes.
Dress to impress. De muziek is een basis van stevige (dark) house/techno met vlagen van trance-achtige uitstapjes. Het publiek is een mix van fetish, extreme/punky/eigenwijs met een vleugje van gothic bezoekers. Een relaxte, volwassen uitgaanssfeer.
Hier en daar zie je spel en hier en daar een show. Er zijn twee zalen waar het gebeurd. En een knusse rokers-meet-klets afdeling en de treetjes en terrassen in de grote zaal zorgen voor kijkuitzicht en bekeken worden.
Je kunt er alles uitvreten wat je nodig vind, op elke corner, maar verwar dat niet met 1 grote orgy. Iedereen komt om te beginnen om zichzelf te zijn, te dansen, sjansen en te ontmoeten.

S C O O R   J E   T I C K E T S   E N   J E   P A R T Y – O U T F I T   B I J   O N S

De tickets van dit feest zijn te koop in onze winkel. Mail naar partytickets@ontopoflove.nl of loop gezellig binnen in de winkel in Den Bosch voor de tickets & bijpassende kleding.

Openingstijden van onze winkel.